Jurjendejong.comPosts door Jurjen de Jong

foto's week 1  10 02 2009, 13:50

image


Zoals beloofd hier de foto's van de eerste dagen, kijk voor meer op mijn picasa webalbumVeilig aangekomen  08 02 2009, 3:16

Categoriën: Stage 2009


Hier de eerste -korte- update vanuit de warme Caribs.
Het is hier warm, zonnig en de mensen maken geen aanstalten om zich te stressen.

Vanochtend om half 5 kwamen Siem en ik aan op een nogal regenachtig Bonaire.
Na lang wachten bij de douane zijn we uiteindelijk netjes afgezet bij ons appartementje in Sabal Palm Villa's. Het appartement is echt super, van alle gemakken voorzien (zoals BBQ) en nog niet eens een jaar oud.

Na een korte power-nap hebben we kennis gemaakt met de buren, welke overigens ook kitesurfen, en hebben we een auto geregeld om het eiland over te tuffen. Het eiland is prachtig mooi en het weer zoals we dat kennen uit de Antillen reisbureau reclames, Warm & Zonnig.

Voor nu neem ik nog een Polar biertje, en kruip daarna lekker mijn nest in.

Foto's en verhalen volgen in de loop van deze week :) dus houdt het in de gaten zou ik zeggen!Another trip to Paradise!  30 11 2008, 15:16

Categoriën: Stage 2009


Yesss mensen, het is weer gelukt. Velen van jullie hebben mij vast wel horen dagdromen. Zon.. Zee…Strand… Kitesurfen….Palmbomen…  Oftewel, ik had het weer een beetje gehad met het koude en gure Hollandse klimaat. En nu is het dan eindelijk zover!

Begin februari vertrek ik samen met klasgenoot Siem de Roo naar het altijd zonnige Bonaire.  6 weken zullen wij daar verblijven om vervolgens door te vliegen naar Aruba. 10 weken later zullen wij dan ongeveer weer in Nederland arriveren. HUH? Hoe krijgen we dat nou weer voor elkaar? Gaan jullie daar echt 4 maanden vakantie vieren en bruin bakken? Nee, dat niet.

lees meer...


Flyboarden @ ijmuiden  11 11 2008, 17:06

Categoriën: Links

LINKNieuwe Sponsor!  05 11 2008, 18:40

Categoriën: Nieuws

gearfreak

F-one voorziet mij al een tijdje van de beste kites en boards op de markt, en vanaf nu zal Gearfreak.nl (in Warns, vlakbij Stavoren) ervoor zorgen dat ik het deze winter niet koud ga krijgen. 

Gearfreak draait in de surfwereld al een tijdje mee en heeft inmiddels een erg goede naam opgebouwd. Tot 2005 was het een groothandel, maar door de enorme vraag hebben ze besloten ook een shop te openen. En met succes!

In de shop zijn merken als O'neil, Mystic, Dakine, Simmer en natuurlijk F-one vollop verkrijgbaar. Vanaf volgend seizoen gaat de shop ons kitesurfers echter verrassen met een nog groter aanbod van merken. Houd het in de gaten zou ik zeggen!

check de site