Jurjendejong.com


Onze dagindeling  22 02 2009, 1:50

Categoriën: Stage 2009

Aloha,

Time is flying when ur having fun, tenminste zo beleef ik het een beetje. 15 dagen is het alweer geleden dat mijn Boeing hier op Bonaire landde. En wat gaat de tijd snel zeg.

Omdat ik van veel mensen vragen krijg over wat we hier nu allemaal doen op een werkdag, zal hier een proberen een indruk te geven.

Standaard gaat onze wekker om 8 uur ’s ochtends af, en meestal staan we dan ook vrij vlot naast ons bed. Na het ontbijt is het tijd om de pc’s op te starten en te bekijken wat er allemaal moet gebeuren. Aan het verslag werken, of er opuit trekken om informatie in te winnen. Zo zijn we deze week alweer bij verschillende instanties geweest om het één en ander te vragen.

Rond het middaguur nemen we vaak even een verfrissende duik bij Bachelor beach of bij het Windsock resort. Hier kun je echt fantastisch snorkelen. ’s Middags staat dan weer in het teken van ons onderzoek voor Helping Hands, wat overigens voorspoedig verloopt.

Zo rond een uur of 4 vinden we het dan meestal wel weer genoeg geweest, en trek ik er vaak op uit op nog even 2 uurtjes te kitesurfen bij Atlantis Beach. Bonaire is voor het kitesurfen echt een paradijsje, bijna altijd wind, en een super goede kitespot met vlak water en veel leven op en onder het water. Zo ben ik al een school dolfijnen en een springende zwaardvis tegengekomen, en het schijnt hier ook nog eens te stikken van de zeeschildpadden.

’s Avonds is het meestal wat koeler, en vaak gaan wij dan ook nog even bezig met het onderzoek. Het uitgaansleven is een beetje rustig zijn we achter gekomen, maar toch zijn er wel een paar leuke kroegjes waar het altijd gezellig is. Vrijdagavond zijn we naar Havana’s, het Casino en afsluitend Karels Bar geweest.

In mijn picasa webalbum heb ik weer een paar foto’s geplaatst, dus ik zou zeggen; check it!
Tenslotte iedereen hartstikke bedankt voor de leuke reacties, dit vind ik altijd leuk om te lezen J

Ayo

Van foto's eind week 2


Schrijf een opmerking

naam
opmerking

Prove you're human: 6 + 5

Opmerkingen

geen opmerkingen gevonden