Jurjendejong.com


Another trip to Paradise!  30 11 2008, 15:16

Categoriën: Stage 2009


Yesss mensen, het is weer gelukt. Velen van jullie hebben mij vast wel horen dagdromen. Zon.. Zee…Strand… Kitesurfen….Palmbomen…  Oftewel, ik had het weer een beetje gehad met het koude en gure Hollandse klimaat. En nu is het dan eindelijk zover!

Begin februari vertrek ik samen met klasgenoot Siem de Roo naar het altijd zonnige Bonaire.  6 weken zullen wij daar verblijven om vervolgens door te vliegen naar Aruba. 10 weken later zullen wij dan ongeveer weer in Nederland arriveren. HUH? Hoe krijgen we dat nou weer voor elkaar? Gaan jullie daar echt 4 maanden vakantie vieren en bruin bakken? Nee, dat niet.Samen met zorginstelling Helping Hands hebben wij een prachtig afstudeervoorstel samengesteld. Helping Hands B.V. is een particulier zorg- en dienstenbureau. Sinds de oprichting te Joure in het jaar 1999 helpt Helping Hands de zorgvraag van mensen die hulp behoeven zo goed mogelijk in te vullen. Sinds 1978 stelt de overheid mensen met een zorgbehoefte een persoonsgebonden budget beschikbaar, die zij naar eigen inzicht mogen besteden. Helping Hands steekt deze mensen een hand toe door al deze zorg te organiseren.

In 2003 won Helping Hands de prestigieuze ‘Dé Jonge Ondernemersprijs’. Deze eer ging gepaard met een geldbonus, die volgens de directrice van Helping Hands, mevrouw Ingrid Hager, goed van pas kan komen om haar succesvolle activiteiten ook in het buitenland te starten. Ook daar zijn mensen met een zorgbehoefte, waarmee Helping Hands mee kan helpen. Aruba en Bonaire lijken met de daar geldende Nederlandse wet- en regelgeving een uitgelezen kans.

Uit gesprekken met de directrice is gebleken dat wij elkaar veel kunnen bieden. Zo zijn wij op zoek naar een geschikte stageplek in het buitenland, en kan Helping Hands onze hulp goed gebruiken om te onderzoeken wat de mogelijkheden op Bonaire en Aruba zijn. Voor beide partijen een gouden kans dus!
De komende weken zullen dan ook in het teken staan van de laatste voorbereidingen. Op deze site zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen. Dus ik zou zeggen, kijk zo nu en dan even:)Schrijf een opmerking

naam
opmerking

Prove you're human: The sum of: 4 + 8

Opmerkingen

asprlx1y6a op 15 05 2016, 20:56
<a
href=http://fluoxetine.cricket/>fluoxetine</a>
<a href=http://buyproscar.racing/>buy proscar
online</a> <a
href=http://sterapred.nu/>prednisone for cheap</a>
<a
href=http://buymotrin.racing/>advil/motrin</a>
<a href=http://clindamycin.date/>clindamycin</a>
<a href=http://cephalexinpenicillin.se/>keflex
250</a>

asgok8pomzs op 30 05 2016, 9:55
http://baclofen10mg.in.net/ - baclofen online
http://buy-lisinopril.bid/ - lisinopril online
http://buylexapro.party/ - buy lexapro online

asgokgilvji op 20 10 2016, 13:54
<a href=http://ampicillin.men/>ampicillin</a>
<a href=http://allopurinol.men/>allopurinol</a>
<a
href=http://doxycyclinemonohydrate.cricket/>doxycycline&l
t;/a> <a href=http://buy-tenormin.link/>tenormin
generic</a>

asgoko4ahqn op 24 11 2016, 8:07
<a href=http://tamoxifen.us.com/>tamoxifen</a>